پیش نشست های تخصصی چهارمین کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت با رویکرد سلامت معنوی؛ سمینار تخصصی با موضوع صلح از طریق گردشگری روز دوشنبه 3 مهر ماه 1402 ساعت 19.30 به وقت تهران در دانشگاه Northampton شهر لندن برگزار شد.

دراین نشست که با حضور دانشجویان دانشگاه  Northampton و اساتیدی از ایتالیا و انگلستان برگزار شد، دکتر مهدیه شهرابی فراهانی، دبیر اجرایی چهارمین کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت با رویکرد سلامت معنوی،  نیز به عنوان یکی از سخنرانان در این نشست به ایراد سخنرانی با موضوع گردشگری و معنویت با محوریت صلح پرداخت.

گردشگری به عنوان یکی از محورهای صلح در این نشست مطرح شد. و سخنرانان از جمله دکتر فابیو کاربونه(Dr.Fabio Carbone) استاد دانشگاه Northampton با اشاره به توسعه گردشگری از طریق برگزاری رویدادهایی که می تواند صلح را به صورت گسترده در همه جهان بیش از پیش گسترش دهد، به ایراد سخنرانی پرداختند.

دکتر شهرابی فراهانی در این نشست با ارائه مفهوم معنویت در گردشگری، معنویت را حلقه اتصالی میان صلح و گردشگری ارائه داد که در بطن معنویت به صلح می رسیم و در درون مفاهیم معنوی نیز صلح را در می یابیم. در نتیجه یک مقوله معنوی است که از طریق سفر به عنوان اشتراکات انسانی مطرح می شود و قابل درک است.

همچنین در پایان گزارشی از برگزاری کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت در 18 مهرماه 1402، ارائه گردید.

سمینار بین المللی

سه شنبه 04 مهر 1402 (7 ماه قبل )